Home » Consumer Support » Hur kan man inaktivera alla moduler i Bitdefender

Hur kan man inaktivera alla moduler i Bitdefender

I den här artikeln visar vi dig hur du stänger av alla moduler i Bitdefender 2020.

Om Bitdefender produkten du använder ingår inte alla funktioner som nämns nedan, ta bort bara dem som du har.

Ta fram Bitdefenders gränssnitt och öppna Skydd

1. Klicka på Inställningar i modulen ANTIVIRUS. På fliken Skydd stänger du AV reglaget bredvid Bitdefender Shield. När du uppmanas till det väljer du i listmenyn för att hålla det inaktiverat permanent eller Tills systemet startar om. Tryck OK för att bekräfta.

2. På fliken Drivrutiner och enheter använder du listmenyn för att välja Inaktiverad för:

· Skanna CD och DVD

· Skanna flashenheter

· Skanna mappade nätverksenheter

3. Återgå till skydd. I BRANDVÄGG modulen ändra omkopplaren till AV.

4. I ADVANCED THREAT DEFENSE modulen, ändra omkopplaren till AV.

5. I SKRÄPPOST modulen, ändra omkopplaren till AV.

6. I SAFE FILES modulen, ändra omkopplaren till AV.

7. I AVHJÄLPNING AV RANSOMWARE modulen, ändra omkopplaren till AV.

8. I SÄKERHETSRISK modulen, ändra omkopplaren till AV.

9. Klicka på Inställningar knappen i ONLINE HOT FÖREBYGGANDE modulen. På fliken Webbskydd växlar du till AV:

· Förhindra webbattack

· Sökråd

· Krypterad webbskanning

· Bedrägeriskydd

· Nätfiskeskydd.

10. Gå till fliken Förebyggande av nätverkshot och sätt reglaget till AV.

Öppna Sekretess

1. I modulen WALLET sätter du reglaget till AV.

2. Klicka på Inställningar i modulen WEBBKAMERASKYDD. På fliken Webbkamera stänger du AV Webbkameraskydd.

3. Gå till fliken Mikrofon och stäng AV Mikrofonövervakning.

4. Återgå till sekretess. I modulen ANTI-TRACKER sätter du reglaget till AV.

5. I VPN-modulen klickar du på Öppna VPN och trycker på KOPPLA FRÅN om den är ansluten.

6. Klicka på Konfigurera under FÖRÄLDRAKONTROLL. Bitdefender Central startas i din standardwebbläsare. Logga in om du blir ombedd. Tryck på den underordnade profilen som är associerad med din enhet och välj Enheter. Om namnet på din PC visas i listan klickar du bredvid Övervakad av Parental Control och därefter på Avsluta tilldelning