Hur uppgraderar jag gratis till den senaste Bitdefender-versionen?

Bitdefender garanterar den bästa cybersäkerheten på marknaden och erbjuder en mängd funktioner som är utformade för att hålla dina enheter säkra.

Vår företagspolicy är att erbjuda alla våra kunder kostnadsfria uppgraderingar till den senaste Bitdefenderprodukten på marknaden under de återstående dagarna av deras abonnemangsperiod. Dessa uppgraderingar rullas ut automatiskt under de första veckorna av en ny version.

Uppgraderingen till den senaste versionen är möjlig utan att följa den manuella proceduren för avinstallation och ominstallation. Närmare bestämt levereras den nya produkten med nya funktioner och större produktförbättringar via en produktuppdatering och om du redan har en aktiv Bitdefender-prenumeration aktiveras produkten automatiskt:

1. Klicka på STARTA OM NU i det meddelande du får med uppgraderingsinformationen. Om du missade det öppnar du fönstret Meddelanden, pekar på den senaste uppdateringen och klickar därefter på knappen STARTA OM NU. Vänta tills datorn startar om. Fönstret Nyheter med information om de förbättrade och nya funktionerna visas.

2. Klicka på länkarna Läs mer för att dirigeras om till vår särskilda sida med mer information och användbara artiklar.

3. Stäng fönstret Nyheter för att gå till gränssnittet för den installerade versionen.

För att utföra en manuell uppgradering till den senaste Bitdefender-versionen laddar du helt enkelt ner ett nytt installationskit från Bitdefender Central och följer stegen på skärmen.

Obs: Om du uppgraderar genom att följa stegen nedan kommer produktinställningarna (inklusive alla brandväggsregler) från tidigare versioner inte att sparas.

1. Gå till Bitdefender Central och logga in.

2. Klicka på Mina enheter på vänstermenyn.

3. På skärmen Mina enheter klickar du på Lägg till enhet → Security → Den här enheten.

4. Kör den nedladdade körbara filen på ditt system och följ instruktionerna på skärmen. Detta hämtar automatiskt den senaste Bitdefender och avinstallerar den version som är installerad på enheten.

5. Starta om datorn när du uppmanas att göra det.

6. Klicka på Installera.

7. När installationen är klar kan du använda den senaste versionen av Bitdefender.

Alternativt måste användare som vill uppgradera från äldre versioner till den senaste Bitdefender-versionen avinstallera sin nuvarande version från Kontrollpanelen och sedan ladda ner den senaste installationsfilen från Bitdefender webbplats på följande adress: https://www.bitdefender.se/Downloads/. Aktiveringen är endast möjlig med en giltig prenumeration.