Hur uppgraderar jag gratis till den senaste Bitdefender-versionen?

Från och med nu går det att uppgradera till den nyaste versionen utan att följa proceduren med manuell avinstallation och ominstallation. Mer exakt så levereras den nya produkten inklusive nya funktioner och stora produktförbättringar via produktuppdatering och om du redan har en aktiv Bitdefender-prenumeration aktiveras produkten automatiskt.

Om du använde en äldre Bitdefender-version kan du uppgradera till den senaste versionen genom att följa de här stegen:

1. Klicka på STARTA OM NU i det meddelande du får med uppgraderingsinformationen. Om du missade det öppnar du fönstret Meddelanden, pekar på den senaste uppdateringen och klickar därefter på knappen STARTA OM NU. Vänta tills datorn startar om. Fönstret Nyheter med information om de förbättrade och nya funktionerna visas.

2. Klicka på länkarna Läs mer för att dirigeras om till vår särskilda sida med mer information och användbara artiklar.

3. Stäng fönstret Nyheter för att gå till gränssnittet för den installerade versionen.

Användare som vill uppgradera kostnadsfritt från Bitdefender 2016 eller en tidigare version till den senaste versionen av Bitdefender måste ta bort den aktuella versionen från Kontrollpanelen och därefter hämta den senaste installationsfilen från Bitdefenders webbplats på följande adress: https://www.bitdefender.com/Downloads/. Aktiveringen är endast möjlig med en giltig prenumeration.