Så här installerar du Bitdefender på Windows-datorer, bärbara datorer och surfplattor

Den här artikeln hjälper dig att ladda ner och installera Bitdefender på Windows-datorer. Du kan också titta på den stegvisa handledning som presenteras i videon nedan.

ⓘ Obs: Före installationen ska du se till att din dator uppfyller systemkraven för att köra Bitdefender och att du har en giltig prenumeration på ditt Bitdefender Central-konto så att produkten du installerar kan hämta sin giltighet från ditt konto. Aktiva prenumerationer listas i avsnittet "Mina prenumerationer" i Central. Mer information om prenumerationer finns i - Hur aktiveras en Bitdefender-prenumeration.

 

Installera Bitdefender på en Windows-dator

1. Gå till https://central.bitdefender.com på den dator du vill skydda och logga in på ditt Bitdefender Central-konto. Om du inte redan har ett konto ska du skapa ett. Vad är Bitdefender Central och hur använder jag det?

 

2. Gå till avsnittet Mina enheter till vänster på Bitdefender Central-sidan. Därefter:

Om du installerar Bitdefender för första gången har du ett alternativ som heter Installera skydd på din enhet som du kan klicka på, enligt bilden nedan.

Install protection on your device

Om Bitdefender redan är installerad på andra enheter klickar du på + Lägg till enhet.

Click on + to install Bitdefender on Windows

 

3. Vid det här laget kommer ett nytt fönster att dyka upp. Välj Security i valskärmen.

install Bitdefender security on Windows

 

4. Välj sedan Den här enheten för att ladda ner Bitdefender installationsprogram till din dator.

Install Bitdefender on this Windows device

 

5. När nedladdningen är klar visas ett gult meddelande Your download is here i din webbläsare för att hjälpa dig att hitta Bitdefender-filen som du just har sparat. Den finns vanligtvis i din mapp Hämtade filer. Dubbelklicka på filnamnet som börjar med bitdefender_windows_ för att starta installationsprocessen och följ instruktionerna på skärmen.

Install Bitdefender on Windows - Open installation file

 

6. Välj Ja om Windows uppmanar dig att tillåta att installationsfilen gör ändringar.

Install Bitdefender on Windows - UAC

 

7. Installationspaketet uppdateras först. Det här steget kan ta några minuter eller längre tid, särskilt vid långsamma internetanslutningar.

Install Bitdefender on Windows - Downloading & preparing

 

8. Vänta tills fönstret som visas nedan visas på din skärm. Som ett alternativ kan du ändra språket som Bitdefender ska installeras på med hjälp av rullgardinsmenyn i det nedre högra hörnet.

Klicka på knappen INSTALLERA efter att du har läst och godkänt prenumerationsavtalet.

Install Bitdefender on Windows

 

9. Vänta tills Bitdefender har avslutat installationen.

Install Bitdefender on Windows - installation in progress

 

10. I slutet av Bitdefender-installationen kommer du att se en rekommendation om att starta en enhetsbedömning som du kan göra eller hoppa över.

device assessment

 

11. Klicka på AVSLUTA på skärmen som visar information om din prenumeration för att öppna Bitdefender-gränssnittet.

install Bitdefender on Windows - Finish

Grattis! Du har framgångsrikt installerat Bitdefender på Windows. För att installera på andra enheter se artikeln - Hur du installerar Bitdefender på en annan enhet: Installera, överföra eller skydda extra enheter.

 

 

Videohandledning

ⓘ Obs: Om du vill ändra videoundertexterna till ditt modersmål eller ett annat språk som du känner dig mer bekväm med klickar du på CC-knappen längst ner i videon för att aktivera textning, tryck sedan på ikonen ⚙︎, välj Undertexter/CC, klicka på Automatisk översättning och välj det språk du vill ha.