Consumer Support » Hur installeras Bitdefender på Windows

Hur installeras Bitdefender på Windows

Den här artikeln hjälper dig att ladda ner och installera Bitdefender på Windows-datorer. Du kan också titta på den stegvisa handledning som presenteras i videon nedan.

Före installationen ska du se till att din dator uppfyller systemkraven för att köra Bitdefender och att du har en giltig prenumeration på ditt Bitdefender Central-konto så att produkten du installerar kan hämta sin giltighet från ditt konto. Aktiva prenumerationer listas i avsnittet "Mina prenumerationer" i Central. Mer information om prenumerationer finns i - Hur aktiveras en Bitdefender-prenumeration.

VIDEO - Installera Bitdefender på en Windows-dator

1. Logga in på ditt Bitdefender Central-konto. Om du inte redan har ett konto, registrera dig för ett.

2. Välj panelen Mina enheter.

3. Klicka på + Installera Bitdefender-produkter på dina enheter i fönstret Mina enheter.

4. Klicka på Security i det nyöppnade fönstret och klicka sedan på Den här enheten för att installera Bitdefender på din aktuella PC.

5. Vänta tills nedladdningen är slutförd och kör sedan installationsprogrammet. Den här knappen hjälper dig att hitta den i webbläsaren. install 2020 1

Obs! Installationspaketet uppdateras först och sedan visas installationsguiden. Hämtning av installationsfilerna kan ta lång tid, särskilt över långsamma Internet-anslutningar.

6. Välj det språk du vill installera produkten på.

7. Klicka på INSTALL för att bekräfta ditt val och starta upp installationen. Vänta tills det är slutfört.

8. Du kommer nu att få frågan om du vill genomföra en analys av din enhet för att säkerställa att den är säker. Under det här steget kommer Bitdefender söka igenom kritiska systemområden. Klicka på Starta enhetsanalys för att initiera den. När skanningen är slutförd klickar du på Öppna Bitdefender-gränssnittet

• Om du inte vill genomföra sökningen klickar du bara på Hoppa över.

9. I fönstret Komma igång kan du se information om din aktiva prenumeration. Klicka på AVSLUTA för att komma till Bitdefender-gränssnittet.

Grattis! Du har framgångsrikt installerat Bitdefender på Windows.