Hur installeras Bitdefender på Windows

Den här artikeln visar hur installeras Bitdefender på Windows. Innan du fortsätter med installationen måste du se till att din PC uppfyller systemkraven.

1. Logga in i Bitdefender CentralOm du inte redan är inloggad i Central uppmanas du att logga in. Skriv in din e-postadress och lösenord för Central och klicka på LOGGA IN.

• Om du inte har något Central-konto klickar du på SKAPA KONTO och slutför sedan inloggningsprocessen.

2. Gå till Mina enheter och klicka sedan på + Installera Bitdefender-produkter på dina enheter.

3. Klicka på Security i det nyöppnade fönstret och klicka sedan på Den här enheten för att installera Bitdefender på din aktuella PC.

• För att installera Bitdefender på en annan enhet klickar du på Övriga enheter. Du kan välja att kopiera till nedladdningslänken till Urklipp eller skicka nedladdningslänk. Ange e-postadressen till mottagaren och klicka på SKICKA för att skicka nedladdningslänken via e-post.

4. Vänta tills nedladdningen är slutförd och kör sedan installationsprogrammet. Den här knappen hjälper dig att hitta den i webbläsaren install 2020 1

5. Installationspaketet uppdateras först och sedan visas installationsguiden. Hämtning av installationsfilerna kan ta lång tid, särskilt över långsamma Internet-anslutningar.

6. Välj det språk du vill installera produkten på.

7. Klicka på INSTALL för att bekräfta ditt val och starta upp installationen. Vänta tills det är slutfört.

8. Du kommer nu att få frågan om du vill genomföra en analys av din enhet för att säkerställa att den är säker. Under det här steget kommer Bitdefender söka igenom kritiska systemområden. Klicka på Starta enhetsanalys för att initiera den. När skanningen är slutförd klickar du på Öppna Bitdefender-gränssnittet

• Om du inte vill genomföra sökningen klickar du bara på Hoppa över.

9. I fönstret Komma igång kan du se information om din aktiva prenumeration. Klicka på AVSLUTA för att komma till Bitdefender-gränssnittet.

Din Bitdefender-product är nu installerad och aktiverad.

VIDEO