Installera Bitdefender på en annan enhet: Installera, överföra eller skydda fler enheter

Vill du installera Bitdefender på en annan enhet? Oavsett om du återställt din nuvarande enhet och nu vill installera Bitdefender igen på samma enhet, om du bytt enhet eller om du helt enkelt vill skydda ytterligare enheter, hittar du här en detaljerad guide.

Bitdefender-prenumerationer har ett begränsat antal platser för att skydda antingen Windows-datorer, Mac-datorer, smartphones och surfplattor som kör Android, iOS eller alla dessa operativsystem. Om prenumerationen du har köpt täcker mer än en enhet kan du använda ditt Bitdefender Centralkonto för att installera Bitdefender på andra enheter.

VIDEO - Så här installerar du Bitdefender på nytt eller överför den till en annan enhet

Klicka på det avsnitt som bäst passar din situation för att utöka det och lära dig mer:

Om du följde stegen i den här korta guiden har du lyckats installera Bitdefender framgångsrikt på en annan enhet. Programmet är nu konfigurerat och redo att skydda ditt system.