Installera Bitdefender på en annan enhet: Installera, överföra eller skydda fler enheter

Vill du installera Bitdefender på en annan enhet? Oavsett om du har återställt din nuvarande enhet och nu vill installera Bitdefender igen på samma enhet, om du bytt enhet eller om du helt enkelt vill skydda fler enheter, hittar du detaljerade instruktioner här. Att installera skydd på alla enheter som omfattas av ditt abonnemang är det näst bästa du kan göra efter att ha valt Bitdefender som skydd. Det handlar om att vara säker i en osäker värld. Och det bästa sättet att göra det är att säkra dina enheter snabbare än vad hackare kan attackera dem.

 

VIDEO - Så här installerar du Bitdefender på nytt eller överför den till en annan enhet

Obs: Om du vill ändra videoundertexterna till ditt modersmål eller ett annat språk som du känner dig bekvämare med klickar du på CC-knappen längst ner i videon för att aktivera textning och trycker sedan på ikonen ⚙︎, väljer Subtitles/CC, klickar på Auto-translate och väljer det språk du vill ha.

Klicka på det avsnitt som bäst passar din situation för att utöka det och lära dig mer:

Om du följde stegen i den här korta guiden har du lyckats installera Bitdefender framgångsrikt på en annan enhet. Programmet är nu konfigurerat och redo att skydda ditt system.