Så här installerar du Bitdefender på en annan enhet: (om)installera, överföra eller skydda extra enheter

Vill du installera Bitdefender på en annan enhet? Oavsett om du har återställt din nuvarande enhet och nu vill installera Bitdefender igen på samma enhet, om du har bytt enhet eller om du helt enkelt vill skydda ytterligare enheter, hittar du här en steg-för-steg-guide. Att installera skydd på alla enheter som omfattas av din prenumeration är det näst bästa du kan göra efter att ha valt Bitdefender för skydd. Det handlar om att vara säker i en osäker värld. Och det bästa sättet att göra det är att säkra dina enheter snabbare än hackare kan attackera dem.

VIDEO - Så här installerar du Bitdefender på en annan enhet

Klicka på det avsnitt som bäst passar din situation för att expandera det och lära dig mer:

När du har slutfört stegen i den här guiden kommer Bitdefender att installeras på den andra enheten.