Hur installeras Bitdefender på en annan enhet

Bitdefender-prenumerationer har ett begränsat antal platser för att skydda antingen Windows-datorer, Mac-datorer, smartphones och surfplattor som kör Android, iOS eller alla dessa operativsystem. Om prenumerationen du har köpt täcker mer än en enhet kan du använda ditt Bitdefender Centralkonto för att installera Bitdefender på andra enheter.

VIDEO

Klicka på det avsnitt som bäst passar din situation för att utöka det och lära dig mer.