Så här inaktiverar du Bitdefender VPN aviseringar för Android-transaktioner

Så här inaktiverar du Bitdefender VPN aviseringar för Android-transaktionerVarje gång du besöker en bankwebbplats på din Android smartphone eller surfplatta kommer Bitdefender Mobile Security att skicka dig ett meddelande för att påminna dig om att använda Bitdefender VPN. Detta meddelande visas i statusfältet på Android med meddelandet: "Säkra dina transaktioner. Använd Bitdefender VPN"

För att skydda dina data från potentiella säkerhetsöverträdelser rekommenderar vi att du använder Bitdefender VPN när du öppnar en banksida.

Om du inte vill att Bitdefender Mobile Security ska skicka meddelanden till dig om att använda Bitdefender VPN för att säkra dina transaktioner, följ dessa steg:

1. Tryck först på ikonen Mer i det nedre högra hörnet av Bitdefender Mobile Security för Android-applikationen.
  2. Välj sedan ⚙︎ Inställningar i menyn.
  3. För att stoppa bankrelaterade VPN-aviseringar, inaktivera alternativet Extra sekretess för banksidor.

∴         Så här inaktiverar du Bitdefender VPN aviseringar för Android-transaktioner