Hur säkrar Bitdefender Webbskydd min onlineaktivitet på iPhone och iPad?

Översikt över Bitdefender Mobile Security-teknik för att förhindra webbattacker på iOS

Den här artikeln hjälper dig att bekanta dig med funktionen Webbskydd i Bitdefender Mobile Security för iOS. Bitdefender Mobile Security för iOS är en mobilapp som är speciellt utformad för att skydda dina känsliga data från nyfikna ögon. De risker som är förknippade med Internet är inte begränsade till Windows- eller Mac-enheter. Mobila hot ökar, vilket stämmer överens med det ökande antalet människor som använder sina iOS-enheter för shopping, nätbankstjänster, meddelanden och sociala medier. Bitdefender Mobile Securitys webbskydd filtrerar all internettrafik genom att skanna anslutningarna efter skadligt och bedrägligt innehåll. Det erbjuder skydd i realtid mot alla kända hot på nätet som kan äventyra din enhet och dina data. Du kan kringgå alla infekterade och bedrägliga webbplatser, oavsett om du använder en iPhone eller iPad.

Aktivera Bitdefender Webbskydd på iPhone och iPad för att vara säker på nätet.

Aktivera Bitdefender Webbskydd på iPhone och iPad för att vara säker på nätet

Kan hackare angripa iPhones och iPads?

En vanlig missuppfattning bland iPhone- och iPad-användare är att iOS-enheter inte behöver skydd mot skadliga hot. Det är dags att avliva myten om att det inte finns några virus. Även iOS-enheter behöver skydd. Cyberhot utvecklas snabbt och det är omöjligt för användarna att förbättra sina cybersäkerhetskunskaper i samma takt som angriparna. Varje webbläsarsession och onlineaktivitet kan vara skadlig. Det är lätt att gå vilse i minfältet av osäker webbsurfing som utsätter användarna för webbplatser som tjänar skadlig kod och nätfiskeförsök. När du surfar på webben på en iOS-enhet kan du fortfarande stöta på faror, så Bitdefender Mobile Security erbjuder prisbelönt webbskydd som hjälper dig att hålla dig säker.

Din iPhone har blivit din kamera, din plånbok och din assistent. Den lagrar känslig information som kan användas för att skada dig. Här är några exempel på säkerhetsrisker som iOS-användare kan förvänta sig:

Säkerhetsrisker du kan undvika om Bitdefender Webbskydd är aktivt på din iPhone

Du är lika exponerad som alla andra användare för att öppna en nätfiskewebbplats som kan stjäla din kreditkortsinformation när du handlar online.

Säkerhetsrisker du kan undvika om Bitdefender Webbskydd är aktivt på din iPhone

Du kan öppna en länk från ett bedrägerimeddelande som försöker efterlikna din bank och frågar efter din kontoinformation.

app

Du kan inte veta vilken information apparna som är installerade i din telefon skickar ut i bakgrunden eller hur säkert de hanterar den.

Säkerhetsrisker du kan undvika om Bitdefender Webbskydd är aktivt på din iPhone

Du kan fylla i din personliga information på ett registreringsformulär som ser ut som en legitim webbsida.

Säkerhetsrisker du kan undvika om Bitdefender Webbskydd är aktivt på din iPhone

Dina data kan skickas som vanlig text över Internet utan att du vet om det.

hackare

Du kan använda ett offentligt Wi-Fi-nätverk och all din trafik kan snappas upp av en attackerare.

Hur fungerar Bitdefender Webbskydd-tekniken?

När du surfar kan du utan att veta det komma åt farliga sidor som försöker stjäla och använda dina personuppgifter. Bitdefender Mobile Securitys webbskydd filtrerar trafik från alla appar och blockerar allt som utgör ett hot mot dina data. Det lägger också till ett krypteringslager för att förhindra att dina data hanteras felaktigt. Det är inte bara din surfaktivitet som skyddas. Alla appar på din iPhone eller iPad som skickar information över Internet hindras från att missbruka den. Osäkra anslutningar blockeras automatiskt, och du meddelas varje gång en sådan händelse inträffar.

Du har också tillgång till uppgifter om din onlineaktivitet under de senaste 7 dagarna, t.ex. skannade och blockerade anslutningar och trafikkategorier - sökmotorer, datorer och programvara, annonsnätverk, spårare, utbildning, företag, sociala nätverk, webbmail, webbhotell och annat.

Säker surfupplevelse

Cyberkriminella har skräddarsytt sina angreppsstrategier till varje större händelse och förändring i den sociala agendan under året, och levererar skadlig kod och lurar användare i en överväldigande takt. Dessa webbaserade attacker har blivit alltmer sofistikerade och diversifierats i fråga om leveransmetoder, vilket gör det svårare för den genomsnittlige användaren att avgöra om en webbplats är säker eller skadlig.

Bitdefender webbskyddsteknik ser till att du inte hamnar på en skadlig webbplats och riskerar att få dina personuppgifter och bankuppgifter stulna. När webbskyddsfunktionen är aktiv på din iPhone eller iPad kontrollerar Bitdefender varje webbplats som du eller de installerade apparna kommer åt för hot, blockerar alla kända infekterade länkar och skyddar dig från cybertjuvar.

Säg NEJ till nätfiske och bedrägeriförsök

Bedragare har etablerat sig i varje hörn av internet och utökar sina sociala tekniker för att manipulera sina måltavlor till att lämna ut känslig information och pengar.

Det avancerade skyddet mot nätfiske som är integrerat med Webbskydd är utformat för att hålla dig utanför faran och blockerar misstänkta webbplatser som utger sig för att vara pålitliga enheter. Dessutom varnar filtreringssystemet för bedrägeribekämpning dig om de webbplatser du besöker försöker lura dig, så att du kan skydda ditt kreditkort och din personliga information. Filtreringssystemen mot nätfiske och bedrägerier omfattar även plattformar för sociala medier, så att du kan vara säker på att de länkar som dina vänner och din familj skickar vidare till dig är ofarliga.

Webbskyddet i Bitdefender Mobile Security för iOS ger den högsta säkerhetsnivån för att garantera en säker digital upplevelse.