Hur fungerar Bitdefender Password Manager Shared Plan?

Bitdefender Password Manager Shared Plan gör det möjligt för flera användare att komma åt och använda samma abonnemang. Det ger en centraliserad metod för programvaruåtkomst, administration och support, och erbjuder en kostnadseffektiv lösning för att dela lösenordshanteringstjänsten mellan flera användare.

Vad är Bitdefender Password Manager Shared Plan?

• Bitdefender Password Manager Shared Plan tillhandahåller en lösenordshanteringstjänst för en grupp på 4 personer: 1 planansvarig och 3 medlemmar.
  • Den person som ansvarar för den delade prenumerationsplanen, känd som Plan Manager, kan dela tjänsten bland medlemmarna.
  • Varje medlem får sitt eget unika Bitdefender Central-konto kopplat till sin e-postadress och tillgång till Password Manager-tjänsten.

Fördelar

• Bitdefender Password Manager Shared Plan inkluderar upp till 4 personer, som alla betalar med en enda prenumeration.
  • Alla får sitt eget separata konto.
  • Obegränsad lagring av lösenord för hela gruppen.
  • Den delade prenumerationens åtkomst ligger inom planhanterarens ansvarsområde.

Så här fungerar det

• Den person som gör det första köpet av Bitdefender Password Manager Shared Plan behåller äganderätten till prenumerationen som planansvarig. Denna person fungerar som ägare av föräldrakontot och ansvarar för att hantera prenumerationen och betalningen.
  • För att bjuda in medlemmar måste abonnemangsägaren först aktivera Bitdefender Password Manager Shared Plan i Central.
  • En medlem kan läggas till eller tas bort när som helst av planhanteraren.
  • Varje medlem har ett unikt Bitdefender Password Manager-konto och lösenordsvalv.
  • Medlemmarnas lösenord och individuella konton är inte synliga för planhanteraren.
  • Medlemmar fortsätter att ha tillgång till sitt individuella konto och Password Manager-tjänsten under en 30-dagars provperiod efter att ha lämnat eller tagits bort från den delade prenumerationen.
  • När den 30 dagar långa provperioden har löpt ut kommer ex-medlemmar inte längre att ha tillgång till Password Manager-tjänsten, och deras konton och lösenord kommer att raderas efter 90 dagar.

Dela Bitdefender Password Manager med flera användare