Bitdefender VPN Regional Begränsning: Länder där VPN är olagligt eller förbjudet

Ibland kan du se följande varning när du försöker ansluta till Bitdefender VPN: « VPN Regional Begränsning. Din nuvarande plats tillåter inte användning av VPN-program. För ditt skydd har vi begränsat anslutningen i vissa länder som Kina, Irak, Förenade Arabemiraten, Turkiet, Vitryssland, Oman, Iran och Ryssland. »

 

Vad ska du göra när du ser den här varningen i Bitdefender VPN?

Bitdefender VPN Regional Begränsning

Varför får du det här meddelandet om regional begränsning av VPN och vad betyder det?

Bitdefender VPN-appen kan kringgå geografiska begränsningar eller statliga brandväggar, vilket kan betraktas som olagligt i vissa regioner där den här appen är tillgänglig. Eftersom Bitdefender alltid följer de lokala lagarna för varje område där den görs tillgänglig har VPN-funktionen inaktiverats för vissa länder. Scrolla nedåt på den här sidan för att se hela listan över länder där VPN-tjänster är olagliga eller förbjudna.

När du försöker ansluta till Bitdefender VPN när du befinner dig i ett område med restriktiva regler för användning av VPN-tjänster får du ett meddelande som liknar det som visas på bilden.

 

Hur du ska hantera situationen:

• Alternativ A. För att avvisa dialogrutan avslutar du helt enkelt VPN-appen eller väljer AVBRYTTA. Bitdefender VPN kommer att förbli frånkopplad. 

Bitdefender VPN-funktionalitet återställs automatiskt så snart du lämnar ett land som förbjuder användning av VPN-tjänster.

 

• Alternativ B. Om du vill strunta i varningen och fortsätta på egen risk väljer du knappen FORTSÄTT ÄNDÅ. VPN-anslutningen kommer att upprättas.

Utför endast det här steget om du är säker på vad du gör. Tänk på att du i vissa länder riskerar allvarliga konsekvenser som böter eller ännu värre straff för att använda en VPN. Rådfråga de regler som gäller i de länder som nämns nedan innan du reser dit.

Observera: Alternativet att fortsätta är inte tillgängligt på iPhone och iPad om du befinner dig i Kina. Du har en "Försök igen"-knapp som kontrollerar om du fortfarande befinner dig i Kina och ansluter först när du lämnar landet.

 

VPN Regional Begränsning: Listan över länder där VPN-tjänster är olagliga eller förbjudna

Vi vill erbjuda vår VPN-tjänst till alla. Tyvärr begränsar vissa områden användningen av en sådan teknik. För ditt skydd har vi begränsat Bitdefender VPN-anslutningen i dessa elva länder där användningen av VPN-tjänster antingen är olaglig eller förbjuden, och du riskerar böter om du ansluter till en VPN.

 

1. Belarus

VPN Regional Begränsning - Belarus

 

2. Förenade Arabemiraten

 

3. Irak

VPN Regional Begränsning - Irak

 

4. Iran

VPN Regional Begränsning - Iran

 

5. Kina

VPN Regional Begränsning - Kina

 

6. Nordkorea

 

7. Oman

VPN Regional Begränsning - Oman

 

8. Ryssland

 

9. Turkiet

 

10. Turkmenistan

VPN Regional Begränsning - Turkmenistan

 

11. Uganda

VPN Regional Begränsning - Uganda