Hur genereras en BDProfiler-logg på din Mac

Den här artikeln visar hur du skapar en BDProfiler-logg på en Mac.

Verktyget BDProfiler används av Bitdefenders supportteam för att diagnostisera och felsöka Bitdefender Antivirus for Mac installationsfel eller produktproblem. Det här verktyget samlar loggar och information om produktanvändning som behövs för vidare utredning.

När du kontaktar Bitdefender-supporten kan en representant be dig att lämna detaljerad teknisk information om den drabbade Macen:

• En fullständig beskrivning av det problem som uppstått

• En skärmdump av felet du ser på skärmen - Ta en skärmavbild på din Mac

• En BDProfiler-logg

Klicka på det avsnitt som bäst passar din situation för att utöka det och lära dig mer.