Hur genereras en konnektivitetslogg i Windows

För att generera en konnektivitetslogg måste du:

1. Klicka på länken nedan och kör den nedladdade filen connectivity_issues.exe på din dator.

https://www.bitdefender.com/files/KnowledgeBase/file/connectivity_issues.exe

2. En svart kommandotolk visas och informerar dig om att tit samlar in data och att processen kan ta några minuter.

Hur genereras en konnektivitetslogg i Windows

3. När insamlingsprocessen är klar kommer du att se meddelandet Tryck på valfri tangent för att fortsätta.

När du har tryckt på tangenten försvinner fönstret med kommandoprompten. En logg kommer att skapas på samma plats med namnet BDconnection.log.

4. Vänligen inkludera den tidigare nämnda loggen i ett svar på ditt öppna ärende och se till att det inte finns några andra HTTP-trafikfilter på samma dator.