Vad är 2Checkout?

Den här artikeln innehåller information om 2Checkout (2CO) och hur du kan använda 2CO-kontot för att hantera dina Bitdefender-köp online.

Vad är 2Checkout?

2Checkout (tidigare Avangate, numera Verifone) är en auktoriserad leverantör av produkter och tjänster som säljs på Bitdefender officiella webbplats. Denna populära betalningsplattform ger en säker och strömlinjeformad kassaprocess, vilket gör det enkelt för kunderna att göra inköp med förtroende. 2CO accepterar en mängd olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort, PayPal och mycket mer. Dessutom har den stöd för flera olika valutor, vilket gör den till en mångsidig lösning för kunder över hela världen som köper Bitdefender-produkter och -tjänster.

Ditt 2Checkout-konto skapas automatiskt när du gör din första beställning via vår sida. Det är en säker plattform som centraliserar all shoppingaktivitet för användare som har köpt programvara från Bitdefender.

Hur får jag tillgång till mitt 2CO-konto?

Vad är 2Checkout?Gå till https://store.bitdefender.com/myaccount/?lang=sv för att komma åt ditt 2Checkout-konto. Skriv in den e-postadress som du använde när du gjorde din Bitdefenderbeställning eller beställningsnumret och klicka sedan på SKICKA ATKOMSTLÄNK.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en åtkomstlänk som är giltig i 1 timme. Följ länken för att få tillgång till ditt 2Checkout-konto.

Du kan använda 2CO-kontot för att hantera dina Bitdefender-beställningar och prenumerationer:

Obs! För närvarande kan e-postadressen endast ändras genom att kontakta 2Checkout eller Bitdefender-supporten.