Vad är 2Checkout och hur får jag tillgång till det?

Vad är 2Checkout?

2Checkout (tidigare Avangate, numera Verifone) är den auktoriserade leverantören av Bitdefenderprodukter och -tjänster som köps på den officiella webbplatsen www.bitdefender.se.

Ditt 2Checkout-konto skapas automatiskt när du för första gången gör en beställning via vår sida. Det är en säker plattform som centraliserar all shoppingaktivitet för de användare som har köpt programvara eller tjänster från Bitdefender.

Hur får jag tillgång till mitt 2Checkout-konto?

Gå till https://secure.2co.com/myaccount/?LANG=sv för att komma åt ditt 2Checkout-konto. Skriv in den e-postadress som du använde när du gjorde din Bitdefenderbeställning eller beställningsnumret och klicka sedan på "Skicka åtkomstlänk".

Vad är 2Checkout?

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en åtkomstlänk som är giltig i 1 timme. Följ länken för att få tillgång till ditt 2Checkout-konto.

Du kan använda 2CO-kontot för att hantera dina Bitdefender-beställningar och prenumerationer:

• se statusen på din beställning även om betalningen är ofullständig.
  • se din fullständiga orderhistorik
  • ladda ner fakturor
  • hämta aktiveringskoder
  • förnya din prenumeration
  • stoppa eller aktivera den automatiska förnyelsen av din tjänst
  • hitta supportinformation för den köpta Bitdefenderprodukten
  • redigera all din personliga information och faktureringsinformation

ⓘ Obs! För närvarande kan e-postadressen endast ändras genom att kontakta 2Checkout eller Bitdefender-supporten.