Hur man gör en beställning på Bitdefenders officiella webbplats. Guide för privatpersoner och företag

Här är en guide till hur du gör en beställning på Bitdefender officiella webbplats för säkerhetslösningar för hem och små kontor som privatperson eller företag. Bitdefender är en global ledare inom cybersäkerhetslösningar som riktar sig till både privatpersoner och företag över hela världen. Oavsett om du vill skydda dina personliga enheter eller ditt företags nätverk, erbjuder Bitdefender omfattande säkerhetspaket som är skräddarsydda för att möta olika behov.

Steg 1: Besök Bitdefender webbplats

Navigera till Bitdefender webbsida som visar alla säkerhetslösningar som är skräddarsydda för hem och små kontorsmiljöer: https://www.bitdefender.se/solutions/

Steg 2: Utforska produkterna

Bläddra igenom utbudet av tillgängliga Bitdefender produkter och klicka på "Läs mer" under den produkt som bäst passar dina behov. Ta dig tid att granska de funktioner och fördelar som erbjuds av varje produkt.

Steg 3: Välj en Bitdefender produkt

Välj lämpligt antal enheter och skyddsplanens varaktighet baserat på dina behov. Klicka på knappen "Köp nu" för att gå vidare till nästa steg.

Steg 4: Granska kundvagnen

Du kommer till varukorgssidan där du kan granska dina valda produkter, antal och pris. Om du har en rabattkupong kan du använda den här.

Steg 5: Fortsätt till fakturering och betalning

När du har verifierat dina beställningsuppgifter klickar du på knappen "FAKTURERINGS- OCH BETALNINGSUPPGIFTER" längst ner på sidan för att fortsätta med kassaprocessen.

Steg 6: Fyll i faktureringsuppgifter

Enskilda: Om du köper som privatperson väljer du fliken "JAG ÄR EN PRIVATPERSON". Fyll sedan i de personuppgifter som efterfrågas, t.ex. e-postadress, namn, land osv.

Företag: Välj fliken "JAG REPRESENTERAR ETT FÖRETAG" och ange dina företagsuppgifter, inklusive momsregistreringsnummer (endast för momsregistrerade företag i Europeiska unionen, om tillgängligt).

Vad är ett momsregistreringsnummer?

Moms-ID gäller endast för företagskunder i Europeiska unionen; om du inte har ett moms-ID eller om du är en privatperson kan du lämna detta fält tomt.

Verifieringen av momsundantagsnumret görs enligt VIES VAT number validation.

Ange endast stora bokstäver och siffror, inkludera inga blanksteg eller andra tecken. Om ditt momsregistreringsnummer inte har validerats kan du slutföra beställningen med moms och begära avdrag i efterhand på [email protected].

Steg 7: Välj betalningsmetod

När du har angett dina faktureringsuppgifter väljer du en betalningsmetod bland de tillgängliga alternativen och fortsätter med de nödvändiga betalningsuppgifterna. Korta förklaringar av varje betalningsmetod ges för att hjälpa dig att göra ditt val.

• Kort: Betala med ditt kort. Ange kortuppgifterna, inklusive kortnummer, utgångsdatum och CVV.
  • PayPal: Använd ditt PayPal-konto för att göra betalningen. Du kommer att omdirigeras till ditt PayPal-konto för att logga in och slutföra transaktionen.
  • Banköverföring: Starta en banköverföring. Du kommer att få instruktioner med Bitdefenders bankuppgifter. Du initierar sedan överföringen från din bank, inklusive det angivna beloppet och referensinformationen. När överföringen är klar, vanligtvis inom några arbetsdagar, kommer din betalning att bekräftas och din aktiveringskod för Bitdefender kommer att skickas till dig via e-post.

Steg 8: Bekräfta beställningen

När du har angett alla nödvändiga uppgifter och valt en betalningsmetod klickar du på knappen "BEKRÄFTA ORDER" för att slutföra ditt köp.

Steg 9: Vänta på orderbehandling

När du har bekräftat din beställning väntar du på att Bitdefender ska behandla den. Du kommer att få ett e-postmeddelande som innehåller aktiveringskoden och installationsanvisningarna till den e-postadress som anges under faktureringsprocessen.