Hur kan jag prova Bitdefender innan jag köper? Utvärderingsversion

I den här artikeln visar vi hur du installerar en utvärderingsversion av Bitdefender. Nya kunder kan prova Bitdefender innan de köper genom att skapa ett gratis Central-konto och ladda ner en utvärderingsversion av den önskade produkten. Inget kreditkort behövs! Provversionen har samma funktioner som ingår i betalversionen och ger dig chansen att testa produkten gratis i 30 dagar innan du köper den. Efter 1 månad upphör prenumerationen att gälla.

Steg 1 - Skapa ett Bitdefender Central-konto

• Klicka på knappen Skapa konto.
  • Fyll i den information som krävs och klicka sedan på Skapa ett konto för att registrera dig.

Steg 2 - Installera testversionen via ditt användarkonto

Så snart användarkontot har skapats tas du till Bitdefender Central. För att installera 30-dagars testversionen:

• Klicka på Kom igång efter inloggning.
  • Klicka på PROVA BITDEFENDER i valskärmen.

Try Bitdefender

ⓘ Obs: Om du lämnar ovanstående skärm kan du fortfarande prova Bitdefender genom att gå till länken "Skaffa din kostnadsfria 30-dagars fullständiga utvärderingsversion av Bitdefender Total Security och testa hela paketet" på ditt Bitdefender Central-konto.

utvärderingsversion

• Klicka på Installera på en enhet.

Installera

• Välj den Bitdefender produkt du vill testa.

utvärderingsversion

• Välj den enhet på vilken Bitdefender-testversionen ska installeras. Det finns två alternativ tillgängliga:
    • Den här enheten - Välj det här alternativet om du befinner dig på den enhet som du vill skydda.
    • Andra enheter - Med det här alternativet kan du skicka en nedladdningslänk till en annan enhet.

utvärderingsversion

• Följ stegen på skärmen för att installera Bitdefender och börja skydda din enhet i 30 dagar utan kostnad.