Consumer Support » Så här installerar du Bitdefender på alla dina enheter (Windows, macOS, Android, iOS)

Så här installerar du Bitdefender på alla dina enheter (Windows, macOS, Android, iOS)

I den här artikeln visar vi dig hur du installerar Bitdefender på Windows-datorer, Mac-datorer, smartphones och surfplattor som kör Android eller iOS.

Innan installationen, se till att Bitdefender-prenumerationen är aktiv i ditt centralkonto så att produkten du installerar kan hämta dess giltighet från ditt konto. Om du behöver hjälp med att aktivera din prenumeration, se den här artikeln - Så här aktiverar du Bitdefender-prenumerationen.

Klicka på valfritt avsnitt för att lära dig mer.

Det är allt! Dina enheter är nu skyddade från digitala faror.