SKYDDA HYPERKONVERGERAD INFRASTRUKTUR

SKYDDA HYPERKONVERGERAD INFRASTRUKTUR

Företagscloud i en box

Hyperkonvergens är den snabbast växande kategorin för datacenterinfrastruktur med en uppskattad årlig tillväxtnivå på 26,6 % under 2016-2021, enligt IDC®. Som en ryggrad i företagets cloud, virtuella skrivbordsinfrastruktur (VCI), företagskärnprogram och fjärr- och filialkontors-IT, integrerar hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) programvarudefinierad dator-, nätverks- och direktansluten lagring (DAS) med datatjänster och enhetlig hantering för att förbättra IT-flexibilitet och effektivitet.
Hyperkonvergens möjliggör infrastruktursflexibilitet, innovativa cloud-baserade affärsmodeller och bibehållande av datacenterkostnad.
HCI levererar flexibel, snabbitererande infrastruktur med automatisk provisionering, centraliserad hanterbarhet och linjär expanderbarhet
HCI ger ett fullskaligt privat cloud som utökas till publika clouds
HCI minskar OpEx med strömlinjeformad hantering och sänker CapEx via högre infrastruktursutnyttjande och stöd av standardhårdvara
Lär dig mer om HCI och andra transformerande datacentertekniker och tillhörande säkerhetsöverväganden från det gemensamma IDC-Bitdefender-webbseminariet "Omstrukturera infrastruktur och säkerhet i hybridarkitektureran". läs mindre
läs mer

SE IDC-WEBBSEMINARIE

Hyperkonvergerad säkerhet för hyperkonvergerad infrastruktur

Bitdefender GravityZone Datacenter Security är utvecklad för HCI, och är en server- och VDI-arbetslastskyddsplattform som levererar prisbelönt nästagenerationsförsvar samtidigt som den underlättar IT-flexibilitet, driftseffektivitet och inlåsning av infrastrukturkostnad. GravityZone är en lösning med en konsol och en agent som förenar säkerhetshantering för fysiska, virtuella och cloud-arbetslaster, vilket ger synlighet och konsekvent regelefterlevnad över företagscloud genom ett fönster. GravityZone är baserat på en smidig, hyperagnostisk arkitektur som ger minimal inverkan på systemresurser, förbättrar virtualiseringsdensitet (för att öka infrastrukturutnyttjande) och programprestanda (för att förbättra användarupplevelsen). Dess flexibla, modulära arkitektur möjliggör en smidig säkerhetsanpassning allt eftersom nya HCI-kluster läggs till. läs mindre läs mer

EN NUTANIX®-klar lösning

Högsta integrationsnivå

GravityZone är certifierat som Nutanix AHV-Ready och Integrated, och skyddar både Nutanix företagscloud-arbetslaster och Acropolis File Services (AFS) från samma enhetliga plattform. GravityZone är den enda säkerhetslösningen för cloud-arbetslaster som finns på Nutanix Marketplace och integrerad med Nutanix Prism för att drastiskt förbättra effektiviteten på säkerhetsåtgärder via automatiserad distribution, konfiguration och administration. GravityZone är en äkta hypervisoragnostisk plattform, som säkerställer en säker övergång till Nutanix Acropolis (AHV) från andra virtualiseringsplattformar och möjliggör smidig flytt av skyddade VM:er mellan olika cloud.

Gemensam säker VDI-plattform med Nutanix och Citrix

Bitdefender, Nutanix och Citrix har gått samman för att hjälpa organisationer att realisera den fullständiga potentialen i program- och skrivbordsvirtualisering. Tillsammans levererar vi en effektiv, skalbar och säker VDI/DaaS/SBC-lösning designad för att maximera infrastruktur-ROI och samtidigt optimera slutanvändarupplevelsen och skydda värdefulla tillgångar och data.

LÄS DOKUMENT OM JOINT SOLUTION
GravityZone är en Nutanix-klar och integrerad säkerhetslösning

Resurser

Webbinarie från Nutanix® och Bitdefender

Nutanix, HCI-pionjären, gör datacenterinfrastruktur och cloud osynliga, vilket gör att IT kan fokusera på affärsapplikationer. Bitdefender har ingått partnerskap med Nutanix för att leverera en säkerhetslösning som är optimerad för Enterprise Clouds olika arbetslaster.

BÄSTA PRAXIS FÖR SKYDD AV ARBETSBELASTNING I CLOUD AV GARTNER

Arbetsbelastningen på servrar i hybriddatacenter med privata och publika cloud kräver en annan skyddsstrategi än slutanvändarenheter. Säkerhets- och riskhanteringschefer ska utvärdera och driftsätta erbjudanden specifikt designade för skydd av arbetsbelastning i cloud.

VIRTUALISERINGSSÄKERHETENS PÅVERKAN PÅ DIN VDI-MILJÖ

Vi sätter olika säkerhetslösningar på prov för att se hur mycket de påverkar virtualiseringsdensitet och applikationsresponstider.

Föregående Nästa
VISA ALLAVISA MINDRE

Products

Bitdefender GravityZone - Säkerhet för virtualiserade miljöer

GRAVITYZONE SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

GravityZone Security for Virtualized Environments är en prisvinnande cloud-workload-säkerhetsplattform skapad för att skydda mjukvarudefinierad infrastruktur medan den främjar rörligheten, effektiviteten och prestandan.

Lär dig mer
Bitdefender GravityZone - Säkerhet för lagring

GRAVITYZONE SECURITY FOR STORAGE

GravityZone Security for Storage använder maskininlärning, cloud-kontroll och andra tekniker mot skadlig kod för att ge oslagbart realtidsskydd för ICAP-kompatibla nätverkslagrings- och fildelningssystem. Security for Storage administreras från samma konsol som GravityZone Security for Virtualized Environments, och går snabbt att driftsätta och är lätt att sköta.

Lär dig mer
HVI - Bitdefender Hypervisor Introspection

BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION (HVI)

Skapad i samarbete med Citrix och uppkallad av branschanalysföretaget IDC® "En kvalitativ förbättring av säkerheten för virtuella miljöer". Bitdefender HVI stärker på ett unikt sätt datacenterinfrastruktur mot nolldag, kärnnivåsårbarheter och andra avancerade målriktade attacktekniker genom live memory introspection på hypervisornivå. HVI lägger till ett unikt säkerhetslager i GravityZone för att skydda mot avancerade envisa hot som EternalBlue.

Lär dig mer
Föregående Nästa

Ersätta Symantec™?

Gör det rätta valet.