Isolera och säkra den största risken i nätverket - webbläsarna - utan att isolera användarna från nätet

Håll webbanvändare och system säkra med webbläsarisolering

Webbläsare och insticksprogram utgör en bred attackyta

En rik webbupplevelse måste inte elimineras för att uppnå säkerhet. Istället, precis som slutanvändarsystem isoleras från kritiska servrar, måste webbläsare isoleras från slutanvändarsystem och säkras. När webbläsare isoleras från slutanvändarsystem och skyddar exekveringsmiljön med unik säkerhet - som bara Bitdefender kan tillhandahålla - kan du låta dina användare njuta av ett rikt webbinnehåll och hålla den och ditt datacenter säkra.

Funktioner och fördelar

ISOLERA WEBBLÄSARE, INTE ANVÄNDARE

Många vardagsfunktioner, från HR-tillämpningar till systemadministration, förlitar sig på åtkomst till webbresurser, interna och externa. Isolera webbläsare genom att flytta deras exekvering från slutanvändarsystemet och in i en kontrollerad och säkrad exekveringsmiljö, utan att isolera slutanvändare från potentiellt riskabla resurser.

UNIK HYPERVISORBASERAD SÄKERHET

Säkerheten i Bitdefender Browser Isolation integreras med API:er i Citrix Hypervison för att inspektera råminne med att köra Citrix Virtual Apps-servrar. Säkerhetsfunktionen kallas Bitdefender Hypervision Introspection och är unik för Citrix® Hypervisor, och Bitdefender är den enda leverantören som tillhandahåller den kraftfulla säkerhetsmetoden.
Läs mer om Bitdefender Hypervisor Introspection

MER ÄN UPPTÄCKT

Flytta din säkerhet bortom att titta efter kända virus (skadliga signaturer) eller att bara tillåta kända säkerheter (vitlistning). Webbläsarisolering blockerar tekniker, som bufferöverflöde, som attackerare använder för att exploatera webbläsare och insticksprogram, om och om igen.

UTNYTTJA DIN BEFINTLIGA CITRIX-INVESTERING

Bitdefender Browser Isolation ger unik Bitdefender-säkerhet till webbläsare som publiceras av Citrix® Virtual Apps så att du inte behöver köpa en annan programvirtualiseringsplattform för att säkra webbläsare. Istället kan du utnyttja din befintliga investering utan att störa slutanvändarupplevelsen.

RIKTA IN DIG MOT DINA STÖRSTA RISKER

Vissa organisationer kan välja att låta alla webbläsare köras med Bitdefender Isolation och andra kanske bara vill rikta in sig på högriskscenarier. Det kan inkludera vissa användare (HR, ekonomi, C-nivå), webbdestinationer (obetrodda externa resurser) eller webbläsare (gamla webbläsare som inte stöds som behövs för äldre program).

ISOLERA FRÅN DE ISOLERADE WEBBLÄSARNA

Eftersom webbläsarisoleringssäkerhet utnyttjar Citrix® Hypervisor finns det inget säkerhetsavtryck i virtualiseringsservern att attackera eller underminera så attackerare kan inte fotfäste i din miljö för att sprida ransomware, attackera andra system eller utnyttja sofistikerade fillösa attacjer, bland andra hot.

Vill du lära dig mer?

Ladda ner dokument om lösning

Visuell översikt

Så här fungerar Bitdefender Browser Isolation med Citrix Hypervisor

Isolera och säkra webbläsare och insticksprogram.

Citrix® Virtual Apps flyttar exekveringen av sårbara webbläsare och insticksprogram från slutanvändarsystemen. Bitdefender Browser Isolation säkrar webbläsarsessionerna inom Virtual Apps-server med unik säkerhetsteknik från Bitdefender. Slutanvändare kan få åtkomst till de webbresurser de kräver, medan administratörerna kan lita på att avancerade hot avhjälps.

Vill du veta mer eller ge Bitdefender Browser Isolation ett försök?

Ladda ner dokument om lösning Begär en DEMO

Har du fortfarande frågor?

Behöver du hjälp med att besluta vilken lösning som är rätt för dig? Bitdefenders försäljningsteam hjälper gärna till.

Få support