BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION

Stoppa avancerade riktade attacker och förhindra intrång

Bitdefender Hipervisor Introspection ( HVI )

Ett omvandlande synsätt på avancerad attackupptäckt

2017 tog det i genomsnitt 3 månader för företagen att upptäcka ett intrång, enligt Mandiant M-Trends 2018-rapport. På grund av de avancerade riktade attackernas lömska natur och de konventionella verktygens oförmåga, som traditionell slutpunktssäkerhet, att upptäcka dem, förlorade företagen känsliga data, immateriell egendom och miljontals dollar till brottsliga aktörer. Företag som genomgår en digital omvandling kan stå emot sofistikerade attacker genom minnesintrospektion djupt inom hypervisorn. Inga exploateringar kan kompromettera eller invadera det.

LÄS IDC MYNDIGHETSDOKUMENT

Funktioner och fördelar

Oslagbar nolldagsdetektering genom minnesintrospektion

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) är den första säkerhetslösningen som kan avslöja minnesintrång som endpointsäkerhetsverktyg ibland missar genom att direkt analysera råminnesrader – och säkrar därför att de inte blir modifierade av skadlig kod.
SE MER: Bitdefender Hypervisor Introspection

ELASTISK SÄKERHETSARKITEKTUR, ISOLERAD FRÅN INKOMMANDE ATTACKER

Positionerade helt utanför operativsystemet, med hårdvarutvingad isolering, och utan agent eller drivrutiner installerade på endpointen, är Bitdefender Hypervisor Introspection omöjligt att ta ner eller modifieras av rootkits eller andra kärnnivåhot.

REALTIDSSANERING GENOM AUTOMATISERAD INJEKTION TOOL​

Till skillnad från attacker i realtid, kan Bitdefender HVI även hjälpa till att avlägsna hotet, genom att automatiskt injicera ett tillfälligt motverkande verktyg i den drabbade virtuella maskinen.

MAXIMALT INFRASTRUKTURUTNYTTJANDE OCH BÄSTA AVKASTNING

Som en agentlös lösning upprätthåller Hypervisor Introspection höga konsolideringsgrader och låg appliceringslatens i konsoliderade datacenter, och uppnår både högt ROI och utmärkt användarupplevelse.

SÖMLÖS DISTRIBUTION OCH HANTERING

Bitdefender HVIs centraliserade säkerhetsapproach innebär att distributionen är en fråga om minuter tack vare dess hantering genom Bitdefenders GravityZone Control Center.

FULL KOMPATIBILITET MED EXISTERANDE SÄKERHETSLAGER

Till skillnad från andra leverantörer som kräver att du avlägsnar ditt endpointskydd och byter ut det mot deras, är Bitdefender HVI ett komplement till och kompatibel med alla existerande säkerhetsverktyg.

Vill du lära dig mer?

LADDA NER DATABLAD

Fokus på minnesmanipuleringstekniker

Istället för skanning bland miljontals exempel på skadlig kod, detekterar hypervisor och minnesintrospektionen den handfull associerade attacktekniker som endast är synliga på hypervisornivå, och identifierar nolldag lika lätt som kända exponeringar. Bitdefender HVI kräver inga signaturuppdateringar, då attackteknikerna inte ändras.

Skydd på operativsystemsnivå

HUNDRA MILJONER
KÄNDA OCH OKÄNDA HOT

ENDPOINT SECURITY-PERSPEKTIV

OPERATIVSYSTEMNIVÅ

Skydd på hypervisornivå

EN HANDFULL ATTACKTEKNIKER
HEAP SPRAY | CODE INJECTION | API HOOKING ETC.

BITDEFENDER HVI-PERSPEKTIV

HYPERVISOR-NIVÅ

Webbläsarisolering med
Hypervisor Introspection

Webbläsare och surfande har blivit en primär attackvektor som används av illasinnade aktörer som en ingångspunkt för nätfiske, ransomware och avancerade, riktade attacker. Bitdefender och Citrix har utvecklat en säker surflösning gör att hjälpa dig minska attackytan som uppstår från äldre, oskyddade eller felkonfigurerade webbläsare och oförsiktig eller slarvig surfaktivitet.

LÄS DOKUMENT OM SECURE BROWSER

Resurser

Föregående Nästa
VISA ALLAVISA MINDRE

Ytterligare skyddslager och tjänster

Nyfiken? Begär en demo nu.

BEGÄR DEMO

Har du fortfarande frågor?

Behöver du hjälp med att besluta vilken lösning som är rätt för dig? Bitdefenders försäljningsteam hjälper gärna till.

Få support