Skydda din verksamhet med skiktad nästa generationssäkerhet

Med bästa antivirus, antiransomware, skydd mot nolldagsattacker och rollback

Products

GravityZone Business Security designad för SMB IT-säkerhet

GravityZone Business Security

Bitdefender GravityZone är en resurseffektiv säkerhetslösning som ger hög prestanda och skydd samtidigt som den levererar centraliserad hantering, enkel installation och friheten att välja mellan en molnbaserad eller en lokal hanteringskonsol.

Köp nu med 30 % rabatt

Bäst anpassad för att skydda organisationer, från små till medelstora, med täckning för alla filservrar, stationära eller bärbara datorer, fysiska eller virtuella maskiner.

GravityZone Advanced Business Security designad för högpresterande cybersäkerhet

GravityZone Advanced Business Security

Bitdefender GravityZone är en allt i ett-säkerhetslösning som ger hög prestanda och skydd samtidigt som den levererar centraliserad hantering, enkel installation och friheten att välja mellan en molnbaserad eller en lokal hanteringskonsol.

Köp nu med 30 % rabatt

Bäst anpassad för att skydda organisationer som är ute efter omfattande skydd och täcker in hur många stationära eller bärbara datorer, servrar, e-post- och mobila enheter (fysiska eller virtuella maskiner) som helst.

GravityZone Elite för komplett skydd mot alla cyberattacker

GravityZone Elite Security

Skiktad nästa generationsarkitektur som skyddar organisationer mot till och med de mest sofistikerade hoten.

Try Now

Det levererar skydd, upptäckt, avhjälpning och synlighet i en modulär plattform

Föregående Nästa
Cybersäkerhetsdedikerade lösningar för små och medelstora företag

Säkerhetsutmaningar

Med ankomsten av skadlig KOD i den digitala världen kan små och medelstora företag vara enkla mål för hackare. Studier visar att mer än 50 % av små och medelstora företag faller offer för cyberattacker. Men med rätt säkerhet på plats kan även små företag vara skyddade mot alla typer av attacker, från ransomware till avancerade bestående hot.

Bitdefender använder flera tekniker och lager för att trygga din verksamhet, som skyddar allt som håller ditt företag igång: arbetsstationer, servrar, postlådor och mobilenheter.

Den är otroligt enkel att installera och snäll mot dina resurser.

Bitdefenders cybersäkerhetslösningar - Utmärkelser

Bästa skydd, bästa prestanda

Med avancerade beteendebaserade tekniker, uppnår Bitdefender högsta resultat i detektering av hot i oberoende försök. GravityZones ledande skydd och prestanda hjälper dig att minimera riskerna för en säkerhetsläcka som kan påverka din verksamhet eller sänka de anställdas system.

Bitdefenders cybersäkerhetslösningar - Utmärkelser
Cybersäkerhetshanteringskonsol med cloud- och on-premise-installation

Förenklad distribution och säkerhetshantering

Du kan använda den cloud-hostade hanteringskonsolen, eller distribuera konsolen lokalt. Baserat på härdade Linux-maskiner i virtuella enheter, är GravityZones on-premise-konsol konfigurerad och klar att använda på under 30 minuter. Bitdefender-agent detekterar och avlägsnar automatiskt tidigare AV-lösning vid installation

Enhetligt Endpoint skydd

Enhetlig hantering av alla dina slutpunkter

Använd en enda förenad konsol för att hantera optimerat skydd för desktops och servrar, virtuella och fysiska maskiner, mobiler och e-post.

Enhetligt Endpoint skydd
100% DETECTION AGAINST REAL-WORLD THREATS

100 % UPPTÄCKT MOT VERKLIGA HOT

Högst rankad i verklighetsskydd baserat på testomgångar bestående av 371 testfall (som skadliga URL:er), mellan augusti och september 2019

6/6 IN DETECTION & PERFORMANCE

6/6 I UPPTÄCKT OCH PRESTANDA

Maxpoäng för både skydd och prestanda för slutpunktssäkerhetsprodukten i den senaste omgången av AV-Test mellan juli och augusti 2019

Resurser

LÖSNINGSDOKUMENT OM ATC

DOKUMENT OM ANTIRANSOMEWARE

KRAV PÅ NÄSTA GENERATIONS EPPS: DEN KOMPLETTA RAPPORTEN

Föregående Nästa
VISA ALLAVISA MINDRE