Avslöja det dolda, svara effektivt

Skydda dina endpoints med skiktad nästa-generations säkerhet, nu med EDR

Bitdefender företagssäkerhet för slutpunkter

Det är dags att tänka nytt kring endpointsäkerhet

Företag över världen möter en era av ökade sofistikerade attacker med aldrig tidigare skådade globala utbrott av cyberhot. Med ökad komplexitet och mobila endpoints men begränsade resurser och säkerhetspersonalbrist, hamnar företagen på efterkälken. Som en konsekvens av detta börjar hälften av intrången med en äventyrad endpoint. Det är dags att tänka om kring endpointsäkerhet!
Bitdefender utvecklade GravityZone som ett effektivt försvar för företagens digitala tillgångar mot hela registret med cyberhot, från vanliga till de mest sofistikerade varianterna. Branschledande skydd som förlitar sig på effektiva maskininlärningstekniker och beteendeanalyser, tillsammans med automatisk respons och den nya lättlärda EDR, ger ojämförligt skydd och hotsynlighet medan resurs- och kapacitetskraven hålls låga.
Låt inte endpointsäkerhet bli den svagaste länken i ditt företags försvar. Testa Bitdefender GravityZone! läs mindre
läs mer

100% DETECTION AGAINST REAL-WORLD THREATS

100 % UPPTÄCKT MOT VERKLIGA HOT

Högst rankad i verklighetsskydd baserat på testomgångar bestående av 371 testfall (som skadliga URL:er), mellan augusti och september 2019

6/6 IN DETECTION & PERFORMANCE

6/6 I UPPTÄCKT OCH PRESTANDA

Maxpoäng för både skydd och prestanda för slutpunktssäkerhetsprodukten i den senaste omgången av AV-Test mellan juli och augusti 2019

Resurser

Skydda ditt företag mot hela spektrat av sofistikerade cyberhot med snabbhet och noggrannhet.

Skydda ditt företag mot hela spektrat av sofistikerade cyberhot med snabbhet och noggrannhet.

Med dagens cloud-först-strategier som ytterligare expanderar nätverksparametrar, är en adaptiv skiktad endpointskyddsplattform (EPP) nyckeln till att försvara dina endpoints mot hot.

Stoppa fillösa attacker vid uppstart

Stoppa fillösa attacker vid uppstart

Hotaktörer byter till fillösa attacker. Experter kan berätta för dig att dessa attacker inte kan förhindras av endpointsäkerhetslösningar. Hos Bitdefender utmanar vi oss själva...

Föregående Nästa

Products

Nästa generations skiktade Endpoint skydd

GravityZone Elite Suite

Skiktad nästa-generations arkitektur som ger skydd, detektering, sanering och synlighet på en enda modulär plattform.

Se mer
EDR-plattform för företagssäkerhet

GravityZone Ultra Suite

GravityZone Ultra integrerar skiktade nästa-generations endpointskydd och den lättanvända EDR-plattformen för att noggrant skydda företag mot även de mest lömska cyber-hoten.

Se mer
GravityZone EDR-plattform för företagssäkerhet

GravityZone Enterprise Security

Bitdefenders Enterprise Security levererar skiftad nästa-generations säkerhet som ständigt rankas som ledande i oberoende tester. Den ger en enda hanteringsplattform för att minska kostnaden för att bygga en pålitlig miljö för alla endpoints.

Se mer
Föregående Nästa

Ersätta Symantec™?

Gör det rätta valet.